Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌خداداد مقبلی در گفت‌‌وگو با فارس از همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با شرکت پیمانکار طرف سازمان راهداری (سپندار) برای محاسبه پیمایشی عوارض آزادراهی خبر داد.

وی گفت: برای اجرای طرح پیمایشی محاسبه عوارض آزادراهی، از دوربین‌های پلاک‌خوان سازمان راهداری که در مسیرها نصب شده‌اند در کنار تجهیزات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری این شرکت‌ استفاده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای‌ با اشاره به همکاری بین‌بخشی صورت گرفته برای اجرای طرح «آنی‌رو» یا همان پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی افزود: قرار است دوربین‌های پلاک‌خوان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هم به سامانه «آنی‌رو» متصل شوند تا محاسبه عوارض هر خودرو به نسبت مسافتی که پیموده شده، امکان‌پذیر شود.

مقبلی تأکید کرد: ‌پرداخت پیمایشی عوارض آزادراهی، شیوه منطقی‌تر و عادلانه‌تری است،‌‌ در حال حاضر هرکسی وارد آزادراه می‌شود، باید عوارض کل مسیر را بپردازد اما با پیمایشی‌شدن محاسبه عوارض آزادراهی، هر وسیله نقلیه، فقط سهم خودش از پیمایش را پرداخت می‌کند و نیازی نیست عوارض پیمایش کل آزادراه پرداخت شود، به عنوان مثال اگر خودرویی ۱۰‌ کیلومتر تردد کرده باشد، مبلغ متناسب با آن را می‌پردازد و عوارض سراسر یک آزادراه از او دریافت نخواهد شد.

* با اجرای «آنی‌رو» محاسبه پیمایشی عوارض امکان‌پذیر شد

وی بیان کرد: محاسبه پیمایشی عوارض آزادراهی برای همه آزادراه‌های کشور اجرایی خواهد شد؛ اکنون که زیرساخت‌های مورد نیاز برای پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی فراهم شده است و به زودی در همه آزادراه‌های کشور اجرایی خواهد شد، محاسبه پیمایشی عوارض نیز امکان‌پذیر خواهد شد.

مقبلی با بیان اینکه امکان محاسبه پیمایشی عوارض آزادراهی یکی از برنامه‌هایی است که با اجرای طرح ‌آنی‌رو‌ ممکن شده است، گفت: دریافت الکترونیکی عوارض آزادراهی، مزایای فراوانی برای مالکان خودرو یا همان کاربران و نهادهای مرتبط با مدیریت آزادراه‌ها و راهداری به همراه دارد.

* اجرای سیستماتیک محاسبه پیمایشی بدون خطای انسانی

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای بیان کرد: این شیوه دریافت عوارض، هیچ شک و شبهه‌ای ندارد، همه فرآیند‌ها به صورت سیستماتیک انجام می‌شود و خطای انسانی در آن دخیل نیست.

مقبلی با اشاره به یکی از وظایف سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای که نگهداری و رسیدگی به سلامت مسیرهای تردد است، اظهار کرد: همیشه به خاطر توقف خودرو و به خاطر نیروی ترمز ناشی از آن در ایستگاه‌های عوارضی، مشکلاتی برای آزادراه‌ها پیش می‌آمد و هزینه‌هایی تحمیل می‌شد، در واقع توقف در نزدیکی ایستگاه‌های عوارضی، هم برای خودروها و هم برای آزادراه‌ها استهلاک زیادی ایجاد می‌کرد؛ با اجرای این طرح وقت مردم هم برای انتظار در صف‌های عوارضی هدر نخواهد رفت.

* تردد ایمن و روان در آزادراه‌های استاندارد

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ‌درباره همکاری انجام شده بین نهادهای مختلف برای به سرانجام رسیدن این طرح در سراسر آزادراه‌های کشور، بیان کرد: هرچه این همکاری‌ها بیشتر باشد، نتیجه بهتری خواهیم گرفت یعنی تردد آزادراهی راحت و روان انجام می‌شود، عوارض آزادراهی به درستی محاسبه شده و به آسانی پرداخت می‌شوند.

وی درباره مزیت‌های پرداخت الکترونیکی عوارض و حذف باجه‌های دریافت عوارض آزادراهی، برای سازمان راهداری،گفت: نگهداری آزادراه‌ها با همین عوارضی که مالکان خودرو پرداخت می‌کنند انجام می‌شود، سازمان راهداری اکنون می‌تواند خدمات‌ نگهداری بیشتری به این مسیرها ارائه کند و با حذف توقف‌ برای پرداخت عوارض، خودروها در آزادراه‌هایی ایمن و استاندارد تردد خواهند کرد.

*تصمیم‌گیری درباره زمان اجرای طرح پیمایشی عوار‌ض در کمیسیون ماده ۳۷

مقبلی درباره زمان اجرایی شدن محاسبه پیمایشی عوارض آزادراهی گفت: مقدمات اجرایی شدن طرح، در کمیسیون ماده (۳۷) که متشکل از وزارت راه و شهرسازی، وزارت اقتصاد و دارایی و همچنین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است، مطرح شده است.

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای افزود: موافقت کمیسیون ماده (۳۷) با میزان درصدی که باید بر اساس پیمایش خودرو در آزادراه محاسبه شده و توسط مالکان خودرو پرداخت شود، ضروری است.

وی اضافه کرد: این طرح ابتدا در مسیر تهران-ساوه اجرایی خواهد شد و بر اساس هماهنگی‌های انجام‌شده میان سپندار و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، به زودی شاهد محاسبه پیمایشی عوارض در این آزادراه خواهیم بود.

به گزارش فارس‌ از ۲۸ اسفندماه سال ۹۷ بود که پرداخت عوارض آزادراه‌ها به صورت الکترونیک و بدون توقف‌ در چهار آزادراه ‌تهران-قم، تهران-ساوه، کرج-قزوین و قزوین-زنجان آغاز شد.

این طرح با هدف توسعه فناوری‌های نوین در حوزه حمل‌ونقل و سرعت‌بخشی، سهولت استفاده و ارتقای کیفیت در جهت شناسایی و وصول خودکار عوارض تردد در آزادراه‌های کشور آغاز شد و هم‌اکنون در حال اجرا است.

در این مدل، اخذ عوارضی کاملا به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، پلاک‌ها با دوربین‌های مربوطه خوانده می‌شود و کاربر نیازی به توقف ندارد و به هیچ وجه دریافت نقدی هم وجود ندارد.

‌در این سیستم تشخیص تردد خودرو‌ بر اساس دوربین‌هایی که در نقاط مختلف آزادراه‌ها نصب شده است، انجام می‌شود، ‌ترددها ثبت شده و اطلاعات پلاک به سامانه مرکزی ارسال می‌شود، مشخصات خودروهای ترددکننده با هر سرعتی که باشد، شناسایی می‌شود، بنابراین خودروها می‌توانند با حداکثر سرعت مجاز در آزادراه تردد کنند.

*‌ روش‌های ‌پرداخت الکترونیک عوارض‌ آزاد‌راهی بدون توقف

کاربر می‌تواند در مدل‌هایی نظیر ‌نصب اپلیکیشن‌های مربوطه نظیر تاپ، اتول‌ یار، کیپاد، دیجی‌پی، nspay یاپرنا، کسر مستقیم از حساب بانکی‌، کد دستوری  #۸*۷۲۰*‌، خودپرداز‌، کارت‌خوان‌های نصب شده در مجتمع‌های خدماتی-رفاهی، پرداخت سازمانی و تگ‌های قبلی ‌عوارض آزادراهی را پرداخت کند.

استعلام بدهی عوارض آزادراهی هم از طریق کد دستوری #۸*۷۲۰*‌ و هم از طریق ارسال پلاک به شماره‌ ۱۰۰۰۰۱۵۳۱ امکان‌پذیر است.

‌در مدل پرداخت عوارض به صورت اپلیکیشن، پس از نصب یکی از برنامه‌های مذکور بر روی گوشی تلفن همراه و انتخاب گزینه پرداخت عوارض آزادراهی، کاربر مراحل انتخاب مسیر آزادراهی مورد نظر و پرداخت را در برنامه طی می‌کند‌.

در مدل کسر مستقیم از حساب بانکی، با موافقت کاربر و دادن اجازه برداشت از حساب مبلغ عوارض در ازای هر بار تردد در آزادراه‌ها به صورت خودکار از حساب بانکی اعلام شده کسر و به مالک خودرو اطلاع رسانی می‌شود؛ در حال حاضر دارنده‌های حساب در بانک‌های ملت، سپه، اقتصاد نوین، انصار، شهر، ایران زمین، دی، پست بانک و سرمایه می‌توانند از این روش پرداخت استفاده کنند‌.

در روش پرداخت از طریق تگ، کاربر قبل از تردد نسبت به تهیه و نصب آن بر روی خودرو اقدام می‌کند و مبلغ عوارض به طور خودکار پس از عبور خودرو از آزاد‌راه، از مبلغ در کیف پول کسر می‌شود.

در مدل کد دستوری استعلام بدهی و یا پرداخت عوارض آزادراهی با گرفتن کد #۸*۷۲۰*‌ توسط گوشی تلفن همراه به راحتی قابل انجام است.

در روش پرداخت از طریق خودپرداز، بدهی‌های معوق عوارض آزادراهی از طریق دستگاه‌های خودپرداز بانکی در سراسر کشور قابل پرداخت است، مالکان خودرو که پیامک حاوی شناسه قبض و شناسه پرداخت را دریافت کردند و یا از وب سایت https://www.nspay.ir/دریافت می‌کنند می‌توانند با مراجعه به دستگاه خودپرداز بانک‌های ملت، سامان، انصار و شهر نسبت به پرداخت اقدام کنند.

در مدل پرداخت از طریق کارت خوان، امکان پرداخت عوارض آزادراهی از طریق دستگاه‌های کارت‌خوان مستقر در پمپ‌بنزین‌ها، مجتمع‌های خدماتی رفاهی و توقفگاه‌های بین راهی در آزادراه‌های کشور فراهم شده است.

در مدل پرداخت سازمانی، شرکت‌ها و کسب و کارهایی که متولی تعدادی خودرو هستند می‌توانند از خدمات پرداخت گروهی برای مدیریت عوارض خودرو‌های تحت پوشش خود با مراجعه به سایت‌های https://www.nspay.ir/ و http://www.aaniro.com/ استفاده کنند‌.

بنابراین گزارش «پرداخت عوارض بدون توقف در آزادراه‌های کشور» موجب تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل، کاهش معضلات موجود در زمینه تردد و افزایش کیفیت و امنیت جاده‌ها می‌شود و از این طریق در کیفیت زندگی مردم، تأثیر مستقیم و محسوسی دارد.

حذف پرداخت نقدی و پول فیزیکی در محل عوارضی آزادراه‌ها و تسهیل پرداخت عوارض، کاهش توقف خودرو‌ها، کاهش زمان سفر، کاهش مصرف سوخت، کاهش تخریب آسفالت در محل توقف دروازه‌های عوارض ناشی از ترمز و صرفه جویی در استهلاک خودرو، از مزایای اجرای سامانه الکترونیکی اخذ عوارض آزادراهی محسوب می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۸۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها

طبق اعلام یکی از مدیران آزادراه‌های کشور و براساس جدیدترین جداول ارائه شده پرداخت عوارض در سکوهای پرداخت اینترنتی آزادراه‌ها با افزایش ۳۰ درصدی روبرو شده است.

به گزارش مشرق، طبق قانون هرساله با توجه افزایش هزینه های نگهداشت آزاد راه ها و با توجه به آنکه باید بازگشت سرمایه های پیمانکاران انجام شود هرساله با دستور وزیر راه وشهرسازی و طبق تصویب آن در شورای عالی نرخ عوارض آزاد راه های کشور افزایش می یابد که پیش از این خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور گفته بود در صورت افزایش نرخ عوارض آزاد راه ها به طور قطع سطح کیفیت سرویس بهتر خواهد شد؛ همچنین تعدادی از سازمان‌های بازرسی هم پیگیر الکترونیکی شدن عوارضی‌ها بودند به همین دلیل ابلاغ کردیم که تمام آزادراه‌ها باید عوارضی الکترونیکی داشته باشند، در غیر این صورت با آنها برخورد و پیگیری حقوقی انجام می‌دهیم.

خادمی با بیان اینکه بسیاری از پیمانکاران به دلیل عدم بازگشت سرمایه انگیزه ای برای ورود و سرمایه گذاری در پروژه های جدید را ندارند چراکه با افزایش نرخ جدید آزادراه ها موافقت نشده بود گفت: بسیاری از آزاد راه ها پس از ساخت نیاز به نگهداری دارند که هزینه های نگهداری از آنها باید از طریق عوارض بازگردد.

براساس این گزارش روز گذشته یکی از مدیران آزاد راه از افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض خبر داد و گفت: این افزایش آزادراه ها بنا بر قانون و بندی که در آیین نامه وجود داشت انجام شده است.

وی افزود: طبق این آیین نامه سالانه باید افزایش نرخ عوارض به داشته باشیم که طبق روال هر سال این کار انجام شده است.

گفتنی است: یکی از اقدامات و دلایل اصلی برای افزایش کیفیت آزاد راه ها افزایش نرخ عوارض آزاد راه ها است که خود نقش اصلی در نگهداشت آزاد راه ها دارد.

یکی از دلایلی که آزاد راه های ما کیفیت مناسب ندارد به علت آن است عوارض آن کم است چراکه شرکت آزاد راه ها و سرمایه گذار اعلام می‌کند که سقف پانزده درصد از عوارض برای نگه داری از آزاد راه ها انجام میشود و زمانی که بازگشت سرمایه ای برای پیمانکاران و سرمایه گذاران آزاد راه وجود نداشته باشد امکان حضور آنها در پروژه ها جود ندارد.

نرخ ها بر حسب ریال است
ردیف نام آزادراه در دست بهره برداری ایستگاه اخذ عوارض سواری وانت مینی بوس کامیونت اتوبوس کامیون دو محور کامیون سه محور تریلی نفت کش (تانکر)
۱ اراک - خرم‌آباد قطعات ۲ و ۳ و ۴ قطعه دوم ۴۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۲۱۵,۰۰۰ ۱,۳۰۰,۰۰۰
۲ اراک - خرم‌آباد قطعات ۲ و ۳ و ۵ قطعات سوم و چهارم ۱۶۵,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰ ۳۲۵,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰ ۴۹۰,۰۰۰ ۴۹۰,۰۰۰ ۶۵۰,۰۰۰ ۸۱۵,۰۰۰
۳ ارومیه - تبریز قطعه ۴ ارومیه- تبریز (قطعه ۴) ۱۱۰,۰۰۰ ۱۲۵,۰۰۰ ۱۲۵,۰۰۰ ۲۱۵,۰۰۰ ۲۶۰,۰۰۰ ۲۶۰,۰۰۰ ۳۹۰,۰۰۰ ۵۲۰,۰۰۰ ۱,۳۰۰,۰۰۰
۴ اهواز - بندر امام اهواز- بندر امام ۸۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰ ۲۶۰,۰۰۰ ۳۶۰,۰۰۰ ۴۲۰,۰۰۰ ۱,۳۰۰,۰۰۰
۵ اهواز - بندر امام کنارگذر ماهشهر ۵۰,۰۰۰ ۶۰,۰۰۰ ۹۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ ۱۸۰,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰ ۳۵۰,۰۰۰
۶ باغچه - مشهد باغچه- مشهد ۶۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ _
۷ باغچه - مشهد آنتن سنگ بست (فریمان) ۳۵,۰۰۰ ۳۵,۰۰۰ ۳۵,۰۰۰ ۳۵,۰۰۰ ۵۵,۰۰۰ ۵۵,۰۰۰ ۵۵,۰۰۰ ۵۵,۰۰۰
۸ پل زال - اندیمشک پل زال- اندیمشک ۱۳۰,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۲۳۰,۰۰۰ ۲۶۰,۰۰۰ ۳۰۰,۰۰۰ ۴۱۰,۰۰۰ ۵۸۰,۰۰۰ ۱,۳۰۰,۰۰۰
۹ تبریز - ارومیه (پل میانگذر) پل میانگذر دریاچه ارومیه ۱۵۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰ ۳۰۰,۰۰۰ ۳۲۵,۰۰۰ ۴۹۰,۰۰۰ ۶۵۰,۰۰۰ _
۱۰ تبریز- اندیشه- شهر جدید سهند ایستگاه های شماره یک و دو ۵۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ _
۱۱ تهران - پردیس تهران- پردیس ۱۰۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۲۱۵,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰ _
۱۲ تهران - شمال قطعه ۴ ۱۶۵,۰۰۰ ۲۶۰,۰۰۰ ۲۳۰,۰۰۰ ۳۲۵,۰۰۰ ۳۲۵,۰۰۰ ۳۸۰,۰۰۰ ۴۹۵,۰۰۰ ۶۰۵,۰۰۰ _
۱۳ تهران - شمال قطعه یک- روزهای عادی ۴۹۵,۰۰۰ ۶۵۰,۰۰۰ ۶۷۰,۰۰۰ _ ۷۵۰,۰۰۰ _ _ _
۱۴ تهران - شمال قطعه یک- آخر هقته و روزهای تعطیل ۶۵۰,۰۰۰ ۶۵۰,۰۰۰ ۶۷۰,۰۰۰ _ ۷۵۰,۰۰۰ _ _ _
۱۵ تهران - شمال تونل البرز شرقی- روزهای عادی ۳۹۰,۰۰۰ ۵۲۰,۰۰۰ ۳۹۰,۰۰۰ ۴۵۵,۰۰۰ _ _ _ _
۱۶ تهران - شمال تونل البرز شرقی- آخر هفته و روزهای تعطیل ۶۵۰,۰۰۰ ۷۸۰,۰۰۰ ۶۵۰,۰۰۰ ۷۱۵,۰۰۰ _ _ _ _
۱۷ حرم تا حرم (قم - گرمسار) ایستگاه قم ۱۵۰,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۲۸۰,۰۰۰ ۳۱۵,۰۰۰ ۳۹۰,۰۰۰ ۴۹۰,۰۰۰ ۶۲۰,۰۰۰ ۱,۳۰۰,۰۰۰
۱۸ حرم تا حرم (قم - گرمسار) ایستگاه گرمسار ۱۵۰,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۲۸۰,۰۰۰ ۳۱۵,۰۰۰ ۳۹۰,۰۰۰ ۴۹۰,۰۰۰ ۶۲۰,۰۰۰
۱۹ خرم آباد - پل زال خرم آباد- پل زال ۳۴۵,۰۰۰ ۶۵۰,۰۰۰ ۵۲۰,۰۰۰ ۷۳۵,۰۰۰ ۶۰۵,۰۰۰ ۸۱۵,۰۰۰ ۱,۰۶۰,۰۰۰ ۱,۲۷۰,۰۰۰ ۱,۳۰۰,۰۰۰
۲۰ زنجان - تبریز زنجان به سرچم و بالعکس ۸۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰ _
۲۱ زنجان - تبریز سرچم به هشترود و بالعکس ۸۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰
۲۲ زنجان - تبریز هشترود به بستان آباد و بالعکس ۸۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰
۲۳ زنجان - تبریز زنجان به هشترود و بالعکس ۱۰۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۲۸۰,۰۰۰ ۲۹۵,۰۰۰
۲۴ زنجان - تبریز سرچم به بستان آباد و بالعکس ۱۰۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۲۸۰,۰۰۰ ۲۹۵,۰۰۰
۲۵ زنجان - تبریز زنجان به بستان آباد و بالعکس ۱۳۰,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۲۳۰,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰ ۲۹۵,۰۰۰ ۴۱۰,۰۰۰ ۴۹۰,۰۰۰
۲۶ زنجان - تبریز بستان آباد به تبریز و بالعکس ۶۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰ _
۲۷ زنجان - تبریز سرچم به میانه میاندوآب و بالعکس ۵۵,۰۰۰ ۵۵,۰۰۰ ۵۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰
۲۸ زنجان - تبریز هشترود به میانه میاندوآب و بالعکس ۵۵,۰۰۰ ۵۵,۰۰۰ ۵۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰
۲۹ زنجان - تبریز زنجان به میاندوآب و بالعکس ۸۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۲۱۵,۰۰۰
۳۰ زنجان - تبریز بستان آباد به میانه میاندوآب و بالعکس ۸۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۲۱۵,۰۰۰
۳۱ ساوه - سلفچگان ایستگاه اصلی ۱۰۰,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰ _
۳۲ ساوه - سلفچگان ایستگاه بین راهی ۵۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰
۳۳ ساوه - همدان قطعه ۱ ساوه- همدان قطعه یک ۱۲۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰ ۲۳۰,۰۰۰ ۳۱۵,۰۰۰ ۴۱۰,۰۰۰ _
۳۴ ساوه - همدان قطعه ۲ (کربلا) ساوه- همدان قطعه دو ۱۳۰,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۲۳۰,۰۰۰ ۳۱۵,۰۰۰ ۳۹۰,۰۰۰ ۴۲۵,۰۰۰ ۵۴۰,۰۰۰ _
۳۵ قزوین - رشت قزوین- رودبار ۱۵۰,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰ ۱۸۵,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰ ۲۶۰,۰۰۰ ۲۸۰,۰۰۰ ۳۱۵,۰۰۰ ۳۶۰,۰۰۰ _
۳۶ قزوین - رشت رستم آباد- امام زاده هاشم ۶۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰
۳۷ قم - کاشان (امیرکبیر) قم- کاشان ۶۵,۰۰۰ ۷۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۷۵,۰۰۰ ۷۵,۰۰۰ ۹۰,۰۰۰ ۱۴۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ _
۳۸ کاشان - نطنز - اصفهان (سان آرا) کاشان- نطنز ۹۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۹۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۳۵,۰۰۰ ۱۳۵,۰۰۰ ۱۸۰,۰۰۰ ۲۷۰,۰۰۰ _
۳۹ کاشان - نطنز - اصفهان (سان آرا) نطنز- اصفهان ۱۲۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۹۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۳۵,۰۰۰ ۱۳۵,۰۰۰ ۱۸۰,۰۰۰ ۲۷۰,۰۰۰
۴۰ کنارگذر جنوبی تهران (غدیر) قطعه یک ۱۲۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۲۱۵,۰۰۰ ۲۸۰,۰۰۰ ۳۲۵,۰۰۰ ۱,۳۰۰,۰۰۰
۴۱ کنارگذر جنوبی تهران (غدیر) قطعه دو ۱۲۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰ ۳۱۵,۰۰۰ ۴۱۰,۰۰۰
۴۲ کنارگذر جنوبی تهران (غدیر) قطعه سه ۱۰۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۲۱۵,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰
۴۳ کنارگذر جنوبی تهران (غدیر) قطعه چهار ۸۵,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰ ۲۶۰,۰۰۰ ۳۲۵,۰۰۰
۴۴ کنارگذر شرق سپاهان کنارگذر شرق سپاهان ۱۹۵,۰۰۰ ۲۵۰,۰۰۰ ۲۳۰,۰۰۰ ۲۹۵,۰۰۰ ۲۶۰,۰۰۰ ۳۲۵,۰۰۰ ۴۱۰,۰۰۰ ۵۷۵,۰۰۰ _
۴۵ کنارگذر شمالی مشهد کنارگذر شمالی مشهد ۱۰۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ ۱۵۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۲۱۵,۰۰۰ ۲۹۵,۰۰۰ _
۴۶ کنارگذر غربی اصفهان ایستگاه شماره یک ۸۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰ ۲۶۰,۰۰۰ _
۴۷ کنارگذر غربی اصفهان ایستگاه شماره دو ۵۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰ ۱۳۰,۰۰۰
۴۸ کنارگذر غربی اصفهان ایستگاه شماره سه ۵۵,۰۰۰ ۵۵,۰۰۰ ۵۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۶۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۸۵,۰۰۰ ۱۰۰,۰۰۰
۴۹ همت - کرج همت- کرج ۱۰۰,۰۰۰ _ ۱۰۰,۰۰۰ _ ۱۳۰,۰۰۰ _ _ _ _
۵۰ همت - کرج گرمدره ۵۵,۰۰۰ _ ۵۵,۰۰۰ _ ۶۵,۰۰۰ _ _ _
منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • دوربین‌ های جدید راهنمایی رانندگی، داخل خودرو شما را می‌بینند (+عکس)