Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا آذربایجان غربی، مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در نشست با معاون امور عمرانی استاندار، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای و فرماندار پلیس راه استان آذربایجان غربی با مطلوب ارزیابی نمودن مجموعه فعالیت های ایمنی و ترافیکی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از مدیرکل آذربایجان غربی قدردانی کرد و گفت: بعد از واگذاری دبیرخانه کمیسیون ایمنی حمل و نقل به ادارات کل استانی، استان آذربایجان غربی عملکرد مطلوبی داشته و به صورت منظم و با ارائه نسخه های مناسب اهتمام ویژه ای در زمینه ارائه راهکارهای ایمنی و کاهش تصادفات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحیان ادامه داد: تصادفات راکبین موتورسوار و ادوات کشاورزی موضوع مهمی در استان آذربایجان غربی به جهت موقعیت خاص جغرافیایی و کشاورزی است و می بایست در این خصوص اقدامات فرهنگی متناسب با شرایط بومی و فرهنگی هر شهرستان انجام شود.

وی با اشاره به بالا بودن آمار کشته های ناشی از تصادفات علی رغم اجرای طرح های ایمنی نرم افزاری و سخت افزاری مختلف اظهار کرد: این امر نشان از افزایش شدت تصادفات است که عامل انسانی در اینخصوص ارتباط مستقیم دارد.

این مقام مسئول یادآور شد: از سال ۹۰ تا ۹۷ کاهش یک و نیم درصدی تعداد فوتی های تصادفات جاده ای استان آذربایجان غربی  را شاهد بوده ایم که امیدواریم این روند کاهشی در سال های آتی با عملکرد قابل چشمگیرتری استمرار یابد.

صالحیان گفت: در کل کشور ۱۶۰ محور پر خطر در کشور داریم که سهم آذربایجان غربی تنها ۱۱ محور است و در هر نقطه ای که علت عمده تصادف آن سرعت باشد، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور  آمادگی خود را برای نصب دوربین سرعت سنج در آن نقطه اعلام می کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به چشم اندازی آتی کمیسیون ایمنی حمل و نقل در کاهش تلفات ناشی از تصادفات عنوان کرد: برای لازم الاجرا بودن مصوبات کمیسیون ایمنی نیازمند توجیه مدیران دستگاههای عضو و همچنین اختصاص ردیف اعتباری ویژه برای عملیاتی نمودن مصوبات فوری هستیم.

پیمان آرامون اجرای برنامه های فرهنگی در خصوص کاهش تصادفات را خواستار شد و گفت: این برنامه ها به معنای در اختیار گرفتن تریبون سخنرانی در برنامه های رسانه ملی نیست بلکه باید به صورت نامحسوس و در سطح کلان نسبت به تغییر عادت ها، روش ها و سنت های زندگی مردم برای ایمن شدن ترددهای جاده ای حرکت کرد.

وی با تقدیر از رویکرد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی در توجه به موضوعات ایمنی و امنیت سفرهای جاده ای اضافه کرد: آذربایجان غربی از طبیعت خشنی برخوردار است که این امر تمدید روسازی و رنگ آمیزی ترافیکی محورهای ارتباطی این استان در بازه های زمانی نزدیک با اختصاص اعتبارات مناسب و به موقع را می طلبد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی نیز در این نشست با شرح مختصری در مورد وضعیت ایمنی محورهای مواصلاتی استان گفت: در۳۰ کیلومتری مبادی ورودی و خروجی شهرها نسبت به نصب نیوجرسی در سطح محورهای استان اقدام شده است که از آن جمله میتوان به محور ارومیه - مهاباد و سه راهی شوط اشاره نمود.

ارسلان شکری به نصب گاردریل در محورهای مواصلاتی استان از جمله در محور مهاباد - سردشت اشاره نمود و افزود: ۹ نقطه مستعد تصادف در محورهای ارتباطی استان آشکار سازی شده و در ۲۷ نقطه نیز بصورت امانی اقدامات آشکار سازی انجام گرفته است.

وی افزود: در بحث ایمنی و نگهداری راههای روستایی نیز برای پیاده نمودن نهضت آسفالت راههای روستایی اقدامات لازم انجام گرفته و قراردادهای مربوطه منعقد شده است.

شکری با اشاره به برگزاری کمیسیون های ماده ۱۱ و ۱۲ و رسیدگی به تخلفات رانندگان و شرکتهای مسافری و باری متخلف افزود: کنترل وسایل نقلیه توسط کارشناسان فنی و مخصوصا در گشت های مشترک با پلیس راه وکنترل توسط مراکز معاینه فنی  از دیگر اقدامات جدی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی برای ایمن سازی در محور های مواصلاتی استان را شامل می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: راهداری و حمل نقل جاده ای آذربایجان غربی دوربین سرعت سنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۲۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به اینکه سال گذشته از ۲۵ نقطه پرتصادف شناسایی شده در استان اصفهان، ۱۸ نقطه رفع خطر شده است، گفت: مطالعه رفع خطر هفت نقطه باقیمانده در دستور کار قرار گرفته و در منطقه کوی راه حق (بین سپاهان شهر و بهارستان اصفهان) به مرحله اجرادرآمده است.
فرزاد دادخواه افزود: برای رفع خطر این نقاط پرحادثه در استان اصفهان،۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و پیش بینی می‌شود تا پاییز امسال اجرایی شود.
وی اضافه کرد: از ۱۰۹ نقطه پرتصادف شناسایی شده قبلی هم در جاده‌های استان اصفهان،۵۵ درصد نقاط رفع شده و بقیه نقاط هم مراحل روند اجرایی شان در دست اقدام است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان افزود: احداث زیرگذر، ارتقا ایمنی نقاطی که به عنوان تقاطع بوده یا نقص هندسی داشته از جمله اقدامات برای رفع نقاط پرحادثه در استان اصفهان است.
روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو در جاده‌های استان اصفهان تردد می‌کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی شهرستان ارومیه
  • ◄ آمارهای رفع نقاط پرحادثه راه‌ های کشور شفاف است
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز