Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه در سال جاری ۴۳۴ نفر میزان تلفات تصادفات در استان بود، گفت: بر اساس گزارش هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که بارش در بهمن‌ ماه زیاد خواهد بود از این‌رو راهداری زمستانی جزو وظایف مهم است.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از فارس، اروجعلی، علیزاده، امروز در نشست خبری به مناسبت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری اظهار کرد: ۲۶ آذرماه مصادف با شروع هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری است و این روز را به خانواده بزرگ این مجموعه تبریک عرض می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امید است روزی برسد با اهداف و ایده مناسب در پیشرفت کشور گام برداریم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه در دوران شروع جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعثی علیه ایران، جابه‌جایی کالا بیشتر از طریق آب‌های جنوبی اتفاق می‌افتاد، افزود: این مناطق به دلیل اینکه در منطقه جنگی قرار داشت با مشکلات روبرو شده بود و در این میان تنها بندری که نیمه فعال بود، بندر امام خمینی(ره) بود.

وی ادامه داد: با توجه به نیمه فعال بودن بندر در تنگنا و محدودیت جابجایی کالا قرار داشتیم.

علیزاده خاطرنشان کرد: در ۲۶ آذرماه سال ۱۳۶۲، حضرت امام فرمان تاریخی مبنی بر دعوت از فعالین حوزه حمل و نقل وارد میدان شوند تا آنها به سمت بندر امام خمینی(ره) حرکت کنند و کالاها را جابجا کنند. از این‌رو در راستای این فرمان بزرگ، خانواده بزرگ حمل و نقل به امام خمینی(ره) لبیک گفته و به سمت بندر حرکت می‌کنند.

وی اضافه کرد: پیرو این حرکت، باید اذعان کرد که حمل و نقل در همه برهه‌ها حرکت کرده و نقش‌آفرینی داشت به طوریکه در نهایت پیشنهادی برای نامگذاری و گرامیداشت زحمت‌کشان حمل و نقل ارائه شد که بهترین روز همان روز لبیک به فرمان بزرگ رهبر کبیر انقلاب بود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تاکید کرد: در طرح هندسی راه بیان شده است که شبکه راهی کشور همانند یک بدن انسان است که در آن همه ارگان‌ها نقش داشته تا بتوان به یک نتیجه غایی رسید و در جاده‌ها نیز نقش حمل و نقل همانند خون در بدن می‌باشد.

بیش از ۹۰ درصد جابه‌جایی از طریق بخش حمل و نقل است

وی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد همه جابجایی‌ها از طریق بخش حمل و نقل جاده‌ای است، گفت: همیشه حمل و نقل از اهمیت ویژه‌ای داشت و فعالیت‌اش قابل ملموس برای تک به تک جامعه می‌باشد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی در تشریح فعالیت‌ یک ساله استان گفت: در ۸ ماهه سال جاری ۱۳ میلیون تن کالا  و ۵ میلیون مسافر از طریق ناوگان استان جابجا شده است.  

نصب ۴۲ دستگاه دوربین تخلفات جاده‌ای

وی ادامه داد:عملیات اجرایی برای  ایمن‌سازی جاده‌ها از بابت نصب حدود ۴۲ دستگاه دوربین ثبت تخلفات شروع شده و پیشرفت فیزیکی آن در  حدود ۷۰ درصد است که تا پایان سال جاری این پروژه ۲۵ میلیارد تومانی پایان خواهد یافت.  

علیزاده با تاکید بر اینکه استان آذربایجان‌شرقی یکی از استان‌های پُرمخاطره کشور است، گفت:  از ابتدای سال با بحران سیل روبه‌رو بودیم از این‌رو بخش خصوصی حمل و نقل و اداره نقش داشت به طوریکه  ۴۲ دستگاه در استان لرستان به مدت دو ماه انجام فعالیت کرد و همچنین در هشترود نیز بازسازی بخش‌های تخریب شده انجام گرفت.

وی ابراز کرد:  کل محورها مجهز به تردد شما برخط است که آمار سفر ۲۶۰ میلیون تردد در سال‌جاری ثبت شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یادآور شد: در اربعین سال جاری ۶۹۳ کل ناوگان اتوبوس  به صورت ۱۰۰ درصد برای جابه‌جایی حمل و نقل زائرین در مرز شلمچه اختصاص دادیم.

وی ادامه داد: در زلزله شهرستان میانه و سراب در بخش حمل و نقل و راهداری فعالیت داشتیم به طوریکه بیش از یک ماه است که دستگاه‌های ما در آنجاست.

۳۵۰ هزار تُن آسفالت‌ریزی در محورهای مواصلاتی استان/کاهش ۹ درصدی تلفات جاده‌ای در استان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی ابراز کرد: در حوزه راهداری زمستان، ۳۵۰ هزار تن و نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان آسفالت در محورهای مواصلاتی پخش شده است.  

وی با اشاره بر اینکه از اول مرداد تا آخر شهریور طرح راهداری محوری را تعریف کردیم که به تبع آن ۶۰۰ نیروی انسانی و ۳۰۰ دستگاه فعالیت کردند، افزود: در برآیند این کارها شاهد ۹ درصدی کاهش تصادفات بودیم به طوریکه در مورد مشابه سال گذشته ۲۸ درصد افزایش تلفات جاده‌ای نسبت به کشور داشتیم.

علیزاده با بیان اینکه در سال جاری ۴۳۴ نفر میزان تلفات تصادفات در استان بود، گفت:  بر اساس گزارش هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که بارش در بهمن‌ ماه زیاد خواهد بود از این‌رو راهداری زمستانی جزو وظایف مهم است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خاطرنشان کرد: در سال جاری چهار بار برف در استان باریده که مدیریت خوبی در این رابطه  شده است.

۱۴ هزار کیلومتر شبکه راه در آذربایجان‌شرقی

وی اضافه کرد: راهداری استان دارای  ۲۱ اداره در شهرستان،  ۵۵ راهدارخانه سیار بوده و همچنین ۱۴ هزار کیلومتر نیز شبکه راه‌ها است که ۱۰ هزار کیلومتر راه روستایی و ۴ هزار راه اصلی و فرعی می‌باشد.

علیزاده با اشاره بر اینکه برای انجام امور راهداری زمستانی تدارک دیده شده است، توضیح داد:  ۴۶۶ دستگاه در خود اداره وجود دارد که کارهای برف‌روبی و نمک‌پاشی را انجام می‌دهد که البته این میزان دستگاه کفاف عملیات را نمی‌‌دهد و مجبور هستیم از دستگاه‌های بخش خصوصی هم استفاده کنیم.

وی ادامه داد: برای خدمات سریع و بهتر به ۲۵۰ دستگاه مورد نیاز است که ۲۰ درصد از این دستگاه‌ها عقد قرارداد شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تلفات جاده ای آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۲۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید

سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت‌ها و ارائه خدمات یکی از اولویت‌های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت‌های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه‌ریزی‌های لازم انجام است.

وی با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه‌های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش‌بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت‌های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین‌های پلاک‌خوان است که این دوربین‌ها کار خود را انجام می‌دهند و براساس برنامه‌ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می‌کنند. نوع دیگر اما دوربین‌های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی‌پور با بیان اینکه این دوربین‌های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین‌ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش‌مصنوعی این دوربین‌ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین‌ها نصب کنیم.

وی ادامه داد:‌ از طریق دوربین‌های نظارت تصویری می‌توانیم سامانه‌ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می‌کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین‌های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد.  

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین‌ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به‌هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این نیز سرهنگ احسان مومنی، معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفته بود که به زودی دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت‌های پلیس راهور نیز نصب می‌شود و در فاز اول این دوربین‌ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی شهرستان ارومیه
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود