Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@05:14:28 GMT

تلفات جاده‌ای کرمان پنج درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۸۷۲۹

تلفات جاده‌ای کرمان پنج درصد کاهش یافت

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، سیدعلی حاج سیدعلیخانی در بیست و هفتمین نشست کمیسیون مدیریت ایمنی حمل و نقل در محل ساختمان معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود: اجرای طرح ها و برنامه های متعدد ترافیکی، توسط دستگاه هایی از جمله راهداری و حمل و نقل شمال و جنوب، پلیس راه، اورژانس و هلال احمر بوده که توجه بیشتر رانندگان به قوانین و مقررات رانندگی و رعایت سرعت مطمئنه را نباید نادیده گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: در شانزدهم دی ماه امسال، همزمان با مراسم تشییع پیکر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی حدود ۱۰۰ هزار تردد از نقاط مختلف کشور، از طریق محورهای ورودی به شهر کرمان ثبت شد که این آمار سه برابر تردد روزهای عادی را در دوربین های ثبت تخلف جاده ای نشان می دهد.
حاج سیدعلیخانی با اشاره به اینکه جاده های استان کرمان بار سنگین تری را نسبت به سایر استان های دیگر تحمل می کند و زودتر دچار آسیب دیدگی می شوند گفت: متوسط بار حمل شده توسط ناوگان باربری جاده ای در کشور ۱۵ تن است در حالی که متوسط تناژ جاده های استان ما ۲۰ تن است و همین امر باعث آسیب دیدگی زودتر پل ها وساختمان جاده ها می شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۱۰ دستگاه دوربین ثبت تخلف جاده ای در محورهای کل این استان فعال است و حدود ۵۰ دستگاه دوربین دیگر نیز در حال نصب داریم که با نصب دوربین های جدید انتظار می رود تعداد تخلفات جاده ای در سطح استان کاهش یابد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان در ادامه این نشست به نقش اساسی خودروهای حامل قاچاق سوخت و افاغنه در افزایش سوانح و تلفات جاده ای اشاره کرد و افزود: رعایت نکردن سرعت مجاز و دیگر مقررات رانندگی توسط رانندگان متخلف قاچاق موجب بروز حوادث جاده ای با شدت بالا می شود و این امر موجب افزایش آمار تلفات جانی در ۹ ماهه امسال شده است در حالی که اگر استان ما با چنین معضلی روبرو نبود وضعیت مناسب تری در سطح کشور داشتیم.
حاج سیدعلیخانی خاطرنشان کرد: تحلیل آمارها نشان می دهد تصادفات جاده ای کرمان مانند برخی از استان های دیگر تراکم نقطه ای ندارند و معمولا در کل محورهای این استان به صورت پراکنده اتفاق می افتد، بررسی همین اطلاعات نشان می دهد بخشی  از تلفات انسانی بعد از صحنه تصادف و هنگام رساندن مجروحان از صحنه تا بیمارستان رخ می دهد، همچنین در بحث پراکندگی بروز تصادفات، آمار های موجود نشانگر این امر است که ۷۳ درصد تلفات در محورهای اصلی و ۲۷ درصد در محورهای فرعی و روستایی اتفاق می افتد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 استان کرمان بیمارستان تصادفات جاده ای راهداری و حمل و نقل جاده قوانین و مقررات قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۸۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از بهسازی و روکش آسفالت بالغ بر یک هزار و ۳۸۰کیلومتر از محورهای مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل ،طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

ایوب کرد در گفت وگو با ایسنا، گفت: در سال گذشته ،یک هزار و ۳۸۰ کیلومتر از محورهای حوزه استحفاظی این اداره کل روکش آسفالت شده است که از این میزان روکش آسفالت انجام شده، ۶۷۲.۵ کیلومتر با استفاده از توان ماشین آلات راهداری توسط این اداره کل به صورت امانی انجام شده که موجب صرفه جویی ۶ هزار و ۷۲۲ میلیارد ریالی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از مجموع ۶۷۲.۵ کیلومتر روکش آسفالت که به صورت امانی انجام شده،میزان ۳۱۲ کیلومتر به محورهای شریانی،۲۴۱ کیلومتر محورهای فرعی و ۱۱۹.۵ کیلومتر به محورهای روستایی استان اختصاص داشته است. ‌

کرد یادآور شد: همچنین در سال ۱۴۰۲ با توجه به اینکه نقاط پرحادثه در محورهای مواصلاتی از اهمیت بالایی برخوردار است و این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمن ۷ نقطه پرتصادف رفع شده است.

وی گفت: استان سیستان و بلوچستان دارای بیش از ۱۱ هزارو ۵۰۰ کیلومتر راه است که به دلیل موقعیت ترانزیتی وجود بندر چابهار و پایانه های مرزی روکش آسفالت محورها می‌تواند نقش مهمی را در بهبود و سرعت مبادلات اقتصادی منطقه و ایمنی کاربران جاده ای ایفا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • افزایش ۴ درصدی ترددها در جاده های کرمان
  • ترددهای جاده‌ای بین استانی ۱۱درصد افزایش یافت
  • آماده‌باش ۴۰۰ راهدار لرستانی با هشدار نارنجی هواشناسی
  • ثبت بیش از ۹۴ هزار تخلف سبقت غیرمجاز در محورهای مواصلاتی اردبیل
  • محورهای کرمانشاه لغزنده است
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • ◄ دوربین های آزادراه اصفهان شیراز ؛ چگونه تصادف های مرگبار را 85 درصد کاهش دهیم؟
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید