Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری  و حمل و نقل جاده ای ، در سفر دو روزه محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی و عبدالهاشم حسن نیا، معاون وزیر و رییس سازمان راهداری وحمل و نقل جاده ای به استان خوزستان ، 6 پروژه شامل بهره برداری از 75 دوربین ثبت تخلف با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان، 40 دوربین نظارت تصویری با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد تومان، 5 مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی با اعتباری بالغ بر 29 میلیارد تومان، 3 پاسگاه پلیس راه 9 میلیارد تومان، روکش آسفالت شامل 181 کیلومتر روکش، 65 کیلومتر چیپسیل، 950 کیلومتر فوگسیل با اعتباری بالغ بر 126 میلیارد تومان و 12 کیلومتر روشنایی با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این سفر  عملیات آسفالت 251 کیلومتر راه روستایی در استان با اعتباری بالغ بر 65 میلیارد تومان آغاز شد. بر أساس این گزارش وزیر راه و شهرسازی از نصب  ۲هزار دوربین‌ثبت تخلفات در کشور خبرداد .  محمد اسلامی در مراسم افتتاح ۶ پروژه حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان که شامگاه ۳اسفندماه در محور اهواز-شادگان برگزار شد، اظهار کرد: راه، بخش مهمی از زندگی مردم است و وظیفه داریم‌تا راه ها را با کیفیت حداکثری ایمن بسازیم و از آنها نگهداری کنیم. وی با اشاره به وجود ۲۲۰ هزار کیلومتر راه در کشور تصریح کرد: از ابتدای سال تا کنون۷۲۳ کیلومتر به بزرگراه های کشور اضافه شد که بخش اعظمی از این اقدامات مربوط به نقاط حادثه خیز بوده است تا نسبت به  رفع این نقاط حادثه خیز در محورهای مختلف اقدام شود. اسلامی با اشاره به اقدامات انجام‌گرفته در بحث راه روستایی عنوان‌کرد: امسال حدود یک هزار کیلومتر راه روستایی به آسفالت رسیده و یک هزار کیلومتر دیگر نیز در حال احداث می باشد .  وی افزود : نهضت ساخت و توسعه راه ها نهضتی زنده و فعال است‌ که همچنان ادامه خواهد داشت . این گزارش حاکی است که با توجه به نصب ۲هزار دوربین‌ثبت تخلفات در کشور  باید ۱۰۰ دوربین براساس برنامه‌ در خوزستان نصب شود. وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به مجموعه اقدامات انجام‌گرفته در خوزستان گفت: بهسازی، نوسازی و گسترش ظرفیت عبور و مرور امن و ایمن یک مساله است که به دنبال اجرایی کردن آن هستیم تا رضایت مردم را بدست بیاوریم. وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیکی ایام عید و افزایش حجم سفرها، اقداماتی لازم است که باید در راستای کاهش حوادث اجرایی شوند. این اقدامات باید انجام شود تا شاهد کمترین تلفات و تصادفات باشیم.​       

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی اعتباری بالغ میلیارد تومان نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ کیلومتراز محور ترانزیتی خوی به رازی آماده بهره برداری شد

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر رهبردین عصر چهارشنبه در بازدید از جاده خوی به رازی اظهار کرد: طرح تعریض و آسفالت محور ترانزیتی خوی به رازی از مصوبات سفر رئیس جمهور به آذربایجان غربی در حوزه راه بود که عملیات اجرایی آن در سه قطعه در دست اجراست.

وی ادامه داد: ۲۲ کیلومتر این محور در سال‌های گذشته و در مدت ۲۰ سال تعریض و آسفالت شده بود که بعد از سفر دولت سیزدهم به آذربایجان غربی ساخت و تکمیل این جاده سرعت گرفت.

رهبردین افزود: این محور به طور ۶۵ کیلومتر از طرح‌های مصوب سفر رئیس جمهور به آذربایجان غربی است که قبل از سفر ۳ کیلومتر آن تعریض و آسفالت شده بود.

وی افزود: بعد از سفر رئیس جمهور به استان و در دو مرحله با اختصاص ۲۴۰ میلیارد تومان اعتبار در دوسال گذشته در حال حاضر ۳۰ کیلومتر این محور مهم ترانزیتی تعریض، آسفالت و آماده بهره برداری شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد: پیمانکار در حال حاضر در ۱۳ کیلومتر باقی مانده این طرح عملیات اجرایی تعریض و آسفالت را ادامه می‌دهد که برای تسریع در تکمیل این جاده بر ضرورت توسعه جبهه‌های کاری تاکید شد.

وی افزود: در قطعه ۱۳ کیلومتری ۳ پل غیر همسطح نیز احداث می‌شود که مصالح لازم برای اجرای این پل‌ها تأمین شده و کارگاه در حال تجهیز است.

رهبردین با اشاره به اهمیت این محور بر ضرورت آغاز هرچه سریع‌تر ترانزیت زمینی کالا از محور خوی به رازی و ترکیه گفت: با توجه به نیاز استان برای تکمیل طرح‌های منتهی به پایانه‌های استان تکمیل این طرح نیز در اولویت طرح‌های عمرانی استان تا پایان سال جاری قرار دارد.

علی نژاد فرماندار خوی هم در بازدید از این طرح با اشاره به ضرورت حذف نقاط خطر خیز این محور از سرگیری عملیات حفر تونل جدید در این محور با خبر داد و گفت: بیش از ۳۰۰ متر از این تونل ۵۱۰ متری حفر شده و عملیات برای تکمیل آن از سرگرفته شده است.

محور خوی به رازی نزدیک ترین محور از ایران به ترکیه است و نقش بسیار مهمی را در کاهش مصرف سوخت و افزایش تردد مسافر و توسعه صنعت گردشگری ایفا می‌کند.

در یک سال گذشته با وجود نیمه تمام بودن، این جاده بیش از ۱ میلیون ۶۰۰ هزار نفر مسافر از این محور به ترکیه و ایران از طریق پایانه رازی -کاپی کوی تردد کرده‌اند و این محور یکی از پر ترافیک‌ترین محورهای مسافرت بین المللی در مناطق مرزی کشور بود.

کد خبر 6094759

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۸ طرح ابنیه فنی و پل در محور‌های مواصلاتی
  • ۳۰ کیلومتراز محور ترانزیتی خوی به رازی آماده بهره برداری شد
  • خط انتقال آبرسانی دیلم تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • حمل کالا و بار در قم ۲۹ درصد افزایش یافت
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟